fotos_f3.gifbiljart
10 van rood competitie prijsbiljarten verenigingen

Het jaarlijkse Kerst prijsbiljarten
Op de zaterdagavond voor kerst organiseren wij samen met biljartvereniging ’t Centrum het “kerst prijsbiljarten” en kaarten. Liefhebbers voor het biljarten of een potje klaverjassen dienen zich voor 20.30 uur op te geven. De organisatie gaat dan loten en rond 21.00 uur beginnen de competitie’s. De kaarters spelen voor zichzelf, meestal 3 of 4 ronden en wie de meeste punten heeft gehaald mag als eerste iets uitzoeken. We spelen vandaag om wildprijzen.

De biljarters worden aan een maatje geloot en het koppel de het eerst de 25 caromboles heeft gaat door naar de volgende ronde. De spelregels zijn dezelfde als die met de kermis. Voor de beste 3 koppels zijn er mooie wildprijzen te verdienen.
De biljart vereniging zorgt ook voor verloting met prijzen die zeker de moeite waard zijn. Mocht u mee willen doen, bel dan ( 035 6561302) of zorg dat u er bent om 20.30 uur.


Het Jaarlijkse Kermis prijsbiljarten  

Op de eerste dinsdag en donderdag avond in oktober, vooraf gaand aan het kermisweekend, organiseren wij samen met de Stichting Bevordering Vermaak en Cultuur het jaarlijkse Kermis prijsbiljarten.
Deze traditie, die al vanaf de jaar 1760 gespeeld wordt, begint rond 20.30 uur. De organisatie loot koppels die tegen elkaar spelen. Het koppel dat als eerste 25 caramboles heeft gaat door naar de volgende ronde.
De Stichting heeft een prachtige oorkonde laten maken door Jan Veenman waarop u kunt zien hoe het spel op de juiste manier gespeeld dient te worden.      
Op deze avonden is het zeker niet een rustig wedstrijdje spelen, maar door de gezellige drukte komt er wat meer spanning bij.
Het inschrijfgeld wordt verdeeld als prijzenpot voor de nummers 1 t/m 3.
Mocht u mee willen doen, bel dan ( 035 6561302) of zorg dat u er bent om 20.30 uur.

 

terug naar vorige pagina