Het Wapen van Ankeveen

OUDERWETS GEZELLIG

Biljart & pooltafels

Op maandag-, dinsdag- en woensdagavond zijn de Biljartavonden van verenigingen De Tram en Het Centrum. Iedere 2e donderdag van de maand spelen we “10 over rood” en onze pooltafels staan altijd klaar! 

Pokertoernooien

Het 11e seizoen van APT is gestart op 9 september. We zullen eens per 3 à 4 weken kaarten en zo tot de zomer van 2024 een volledig seizoen kunnen spelen! Check de agenda voor actuele data en tijden.

Live voetbal

Wij zenden alle eredivisiewedstrijden live uit op een groot scherm met een super scherpe 4K beamer. Borrelhapjes zijn van het huis! Kijk in de agenda voor de komende wedstrijden. 

Aankomende activiteiten

Zomervakantie!

Wapen van Ankeveen Stichts End 41, Ankeveen, Noord-Holland, Nederland

Vanaf 29 juli tot en met 11 augustus zijn wij ivm vakantie gesloten. Vanaf 12 augustus staan wij weer graag voor je klaar

Disco Bingo

Wapen van Ankeveen Stichts End 41, Ankeveen, Noord-Holland, Nederland

Op 23 november organiseren wij voor de 2e keer de Disco bingo! Voor wie de eerste editie niet hebben meegemaakt, dit is je kans. Een avond vol herkenbare hilarische meezingers, […]

Oud en Nieuw special

Wapen van Ankeveen Stichts End 41, Ankeveen, Noord-Holland, Nederland

Oud & nieuw vieren in het wapen. Een All-in concept!  eten, drinken en muziek voor 1 bedrag. van 21:00 tot 03:00 uur leggen we je compleet in de watten. meer […]

Zin in een makkelijke hap?

VEEL,
VET &
ZOUT.

Bekijk onze (simpele) menukaart met gerechten die je kunt bestellen en afhalen. Bestellen kan alleen telefonisch. Betalen kan contant of met pin bij het afhalen.

Friet & drank

Spareribs

Belegde broodjes

Kipsaté

Broodje kroket

Je eigen feest
in ’t Wapen

Neem contact op voor de opties en mogelijkheden

De geschiedenis van een

ACHTTIENDE EEUWSE KROEG

In 1759 bezoekt de ‘Geheym-Schryver van Staat- en Kerke der Vereenigde Nederlanden’ Ankeveen. In zijn verslag schrijft hij ‘Men heeft alhier drie Herbergen, zynde genaamt het Rechthuys, de Prins van Orangie en het Turfschip. Deese staan alle drie op Stichtsen bodem’. Met herberg ‘de Prins van Orangie’ wordt het tegenwoordige café Het Wapen van Ankeveen bedoeld.

Adres

Wapen van Ankeveen
Stichts End 41
1244 PK Ankeveen

Openingstijden

ma t/m do: 15:00 – 01:00
vrij & zat: 15:00 – 02:00
zondag alleen geopend met evenementen (agenda)